Felhasználási feltételek

Ez a weboldal azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse Gorgius Dragar digitális alkotóművész tevékenységét, képeit, erről információkat szolgáltasson az eziránt érdeklődőknek. Ezzel összefüggésben az oldalon olyan tartalmak kerülnek megjelenítésre, melyek szerzői jog hatálya alá tartoznak.

Az oldalon megjelenő minden tartalom szerzői jogait Gorgius Dragar birtokolja. Ezért azokat az ő engedélye nélkül semmilyen formában nem lehet felhasználni, máshol közzé tenni, stb, a szerzői jog korlátozásainak megfelelően.

Az oldal használatából eredő bármilyen következményért semmilyen formában sem vállalnak felelősséget az oldal létrehozói. Az oldalt mindenki csak a saját felelősségére veheti igénybe. Ezzel kapcsolatban minden további jogi vita lehetőségét is kizárjuk.

Az oldal tulajdonosa és annak látogatói között létrejövő kommunikáció során a birtokunkba kerülő információkat minden esetben bizalmasan kezeljük, azokat semmilyen harmadik félnek nem adjuk tovább, azt csak addig tároljuk, ameddig a kommunikáció miatt az szükséges. Adatait semmilyen más célra nem használjuk fel, csak arra, amihez Ön azt megadta.

Azzal, hogy az oldalt használatba veszi, elfogadja a felhasználási feltételeket. Ha bármilyen kérdése, problémája adódna az oldal használata közben kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, az oldalon található kapcsolat-felvételi lehetőségek segítségével.